безспорно е една от най-обсъжданите холивудски легенди, но ако си

...
 безспорно е една от най-обсъжданите холивудски легенди, но ако си
Коментари Харесай

В очакване на нов филм за Одри Хепбърн

 безспорно е една от най-обсъжданите холивудски митове, само че в случай че си мислим, че към този момент знаем всичко за нея, надълбоко бъркаме. Новият документален филм, който очакваме тази година, ще ни разкрие една част от живота й, която не познаваме: балета. Той е първата й обич и огромната й фантазия, преди да стане актриса.

Във кино лентата вземат участие балерината Франческа Хейуърд и примата Алесандра Фери. Танцът е огромна част от живота и кариерата на Одри Хепбърн, изключително във филми като “Клоунско лице ”, по тази причина е напълно естествено и новият филм за нея за подчертава върху тази част от живота й. Разбира се, без да се подценява ролята й на фешън икона – чакаме да забележим доста от.

Най-интересната част от кино лентата несъмнено ще бъде тази, която разкрива една уязвима страна на Одри Хепбърн. Одри, която е претърпяла развода на родители си едвам на 6 години и цялостен живот се е справяла с прочувствената контузия от изгубването на татко си, момичето, което е било единствено на 10, когато е почнала Втората международна война. Но точно тези прекарвания са я трансформирали в онази мощна жена, която става дипломат на УНИЦЕФ и се отдава на това на оказва помощ на другите.

Нямаме самообладание филмът да излезе по кината, а до тогава можете да гледате филмовия откъс:


 


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР